ایمپلنت دندان چقدر طول می کشد؟

ایمپلنت دندان چقدر طول می کشد؟

ایمپلنت یکی از بهترین روش ها برای زمانی است که شخصی دندان خود را به هر دلیلی مثلا در اثر پوسیدگی شدید و یا در حادثه ای از دست می دهد.قطعا کسی دوست ندارد بعد از ، از دست دادن دندانی جای آن خالی بماند.زیرا خالی بودن آن باعث می شود در حین خوردن غذا دچار مشکل شوید و از آن مهم تر اینکه وقتی که می خواهید صحبت کنید و یا بخندید جای خالی دندان شما زشت نشان می دهد و این موضوع باعث می شود اعتماد به نفس خود را از دست بدهید.در نتیجه ایمپلنت یکی از گزینه های مناسبی است که برای شما این امکان را فراهم می کند تا به راحتی غذا میل کنید و صحبت کنید و لبخندی زیبا داشته باشید.

طول درمان ایمپلنت

ممکن است سوالات زیادی درباره ی ایمپلنت در ذهنتان ایجاد شود که در این مقاله قصد داریم به این سوال که (ایمپلنت دندان و درمان آن چقدر طول می کشد؟) پاسخ دهیم.برای دریافت پاسخ سوالات دیگر درباره ی ایمپلنت به سایر مقالات ما مراجعه کنید.

جایگزینی دندان به سه روش رایج است:

۱-دندان مصنوویی:روشی قدیمی است که در گذشته ها بسیار مرسوم بوده است.خوبی این روش این است که بدون هیچ نوع درد و یا حتی بدون تزریق آمپول بی حسی انجام می شود.توسط دندان پزشک قالب گیری انجام می شود و سپس دندان مورد نظر شما با توجه به رنگ و فرم مناسب دندان هایتان ساخته می شود.این دندان ها دارای یک پایه ی پلاستیکی هستند که هم رنگ لثه هستند و روی دندان گذاشته می شوند و با اتصال به لثه محکم می شوند.به این ها دندان مصنویی متحرک نیز گفته می شود.این دندان ها به راحتی قابل در آوردن و گذاشتن هستند و همچنین می توان راحت آنها را شست و شو داد.برای کسانی که نمی توانند برای جایگزین کردن دندان هایشان زیاد هزینه کنند هم گزینه ی مناسبی است زیرا از همه ی آنها ارزان تر است.

۲-بریج دندان:این روش کمی گران تر است از روش قبلی.و زمانی از بریج دندان استفاده می شود که دو الی سه دندان آسیب دیده باشد و حداقل یکی از آنها پایه نداشته باشد.در صورتی استفاده می شود که یا دندان های کناری سالم باشند که بتوان از آنها به عنوان پایه استفاده کرد و یا روش دیگر اینکه بتوان از پایه ی ایمپلنت استفاده کرد تا بتوان ان را محکم کرد.اگر تعداد دندان های آسیب دیده بیشتر از سه عدد باشند روش بریج قابل استفاده نیست زیرا پایه ها تحمل فشار بیشتر از سه دندان را ندارند.

۳-ایمپلنت دندان:این روش با استفاده از کاشت پایه ی تیتانیوم در لثه انجام می شود و پس از آن روکش را روی آن قرار می دهند.ایمپلنت گران تر از دو روش قبلی است اما دوام آن بسیار زیاد است.ایمپلنت دندان خود به دو روش انجام می شود:

یکی ایمپلنت اندوستال است که ابتدا پایه ای در لثه ایجاد می شود و بعد از مدت ۲ تا ۶ ماه ممکن است زمان ببرد تا به استخوان فک جوش بخورد .پس از جوش خوردن به استخوان فک روی آن روکش گذاشته می شود.

دومی ایمپلنت ساب پریوستئال است که در این روش بعد از گذاشتن پایه در لثه نیاز نیست که زمان ببرد تا  پایه به استخوان فک جوش بخورد و فورا روکش را روی آن قرار می دهند.

ایمپلنت دندان چقدر طول می کشد؟

مدت زمان ایمپلنت دندان با توجه به شرایط دندان هر فرد متفاوت است.مثلا اینکه فرد قبل از آن نیاز به درمان هایی نظیر عصب کشی و … داشته باشد و باید پس از درمان های این چنینی مدتی زمان بگذرد تا درد آن خوب شود و همچنین عفونتی ایجاد نشود.در صورت بروز عفونت باید تا وقتی که به طور کامل عفونت رفع شود صبر کرد.

همچنین بستگی به قدرت سیستم ایمنی فرد و استحکام استخوان فک و یا میزان تحلیل رفتن استخوان فک هم می تواند این بهبودی زودتر و یا دیرتر شود.

نحوه ی کاشت ایمپلنت دندان چگونه است؟

همانطور که گفتیم هر شخصی با توجه به شرایط دندانی که دارد زمان متفاوتی برای درمان می طلبد.اما ایمپلنت دندان دارای سه فاز اصلی است که برای همه به صورت مشترک انجام می شود.

مرحله ی اول مشاوره و ارزیابی:

وقتی که به دندان پزشک مراجعه می کنید به شما مشاوره ای درباره ی روند کار ایمپلنت داده می شود و شما می توانید تمام سوالات خود را نظیر اینکه،دندان شما به چقدر زمان برای نصب نهایی نیاز دارد و یا درباره ی رنگ و فرمی که می خواهید دندانهایتان در نهایت شکل بگیرد صحبت کنید.یا سوالات دیگری نظیر نحوه ی مراقبت،عوارض،مزایا،معایب،ماندگاری و … مشاوره بگیرید.در مطب دکتر عطیه تقوایی بهترین مشاوره برای داشتن لبخندی زیبا و بدست آوردن نتیجه ی مطلوب را دریافت خواهید کرد.

بعد از آن وارد مرحله ی سی تی اسکن می شوید و پزشک با این کار می خواهد تراکم استخوان شما را بسنجد و ببیند که آیا بیماری لثه و یا مشکل استخوان فک دارید یا خیر.زیرا قبل از شروع مراحل ایمپلنت باید از لحاظ سلامت دندان ها مطمعن باشید.

بعد از اینکه نتیجه ی اسکن شما بررسی شد نتیجه گیری می شود که دندان شما به چه نوع ایمپلنتی نیاز دارد.و بعد از دندان هایتان قالب گیری می شود و بهترین و متناسب ترین رنگ و فرم مناسب دندان های شما تعیین می شود.این کار به این دلیل است که ایمپلنت تفاوتی از لحاظ زیبایی با دندان اصلیتان نشان ندهد.

مرحله ی دوم قرار دادن پایه ی مصنویی یا ریشه ی ایمپلنت:

دندان پزشک بعد از مشاوره و بررسی دندان هایتان شاید تشخیص دهد که نیاز به درمان دارید.و نیاز هست که عمل جراحی برایتان انجام شود.طول درمان با توجه به نوع عمل جراحی می تواند متفاوت باشد.برای این جراحی ابتدا دندان آسیب دیده جدا می شود و استخوان فک به صورت دقیق بررسی می شود.دندان پزشک استخوان فک شما را از لحاظ تراکم استخوانی بررسی کرده و در صورتی که نیاز باشد برایتان پیوند استخوان فک انجام می دهد.این پیوند به این معنا است که پایه ای از جنس تیتانیوم در لثه قرار داده می شود تا پایه ی دندانی که می خواهد ایمپلنت شود محکم باشد.البته نگران اینکه در این جراحی درد بکشید نباشید زیرا با تزریق آمپول بی حسی هیچ دردی حس نخواهید کرد.و دندان پزشک در حین انجام عمل هم به طور مداوم از شما سوال می پرسد که اگر دردی حس کردید مجددا بی حسی تزریق می شود.

در این جراحی با برش دادن سطح رویی لثه و ایجاد یک سوراخ در استخوان فک،پایه و یا پیچی که ایمپلنت(روکش تاج) باید به آن وصل شود را قرار می دهیم.بعد از آن دندان پزشک بررسی می کند که همه چیز به درستی در جای خود قرار گرفته باشد و اگر مشکلی نبود محل برش را بخیه می زند تا زودتر به بهبودی برسد و عفونت نکند.این جراحی حدود یک الی دو ساعت برای هر دندان زمان می برد و طبیعتا اگر تعداد دندان هایی که می خواهید ایمپلنت کنید زیاد باشد، زمان بیشتری هم می برد.

برای نصب تاج دندان در همان زمانی که پایه ی دندان قرار داده شده اقدامی صورت نمی گیرد.اول باید صبر کرد تا پایه به استخوان فک به خوبی جوش بخورد.به این دلیل از آلیاژ تیتانیوم برای ساخت پایه استفاده می شود که سازگاری تیتانیوم با دهان و دندان زیاد است و عوارض خاصی ندارد.ایمپلنت در واقع یک دندان مصنویی قدرتمند است و نصب نهایی هر واحد آن به حدود ۶ تا ۱۲ هفته زمان نیاز دارد.

مرحله ی سوم نصب تاج و یا روکش ایمپلنت:

بعد از گذشت مدتی از قرار دادن پایه ی ایمپلنت،دندان پزشک آن را معاینه می کند تا بببیند بهبودی به طور کامل انجام شده باشد و محل بخیه و همچنین پایه به خوبی جوش خورده باشد.سپس از قالب گیری انجام می شود و به شما طیف رنگی دندان نشان داده می شود تا متناسب با رنگ دندا های اصلیتان رنگ مورد نظر را انتخاب کنید.سپس قالب به لابراتوار های ساخت دندان فرستاده می شود و دندان مصنویی کامپوزیتی شما در آنجا ساخته می شود.این قالب ها به گونه ای ساخته می شوند که از لحاظ اندازه و رنگ و همچنین فاصله با دندان های دیگر بسیار مناسب باشد تا کاملا حالت طبیعی داشته باشد.بعد از نصب روکش روی پایه دندان پزشک نحوه ی مراقبت و رعایت بهداشت و نگهداری از آن را به شما می گوید تا ایمپلنت دوام بیشتری داشته باشد.

پاسخ نهایی به این سوال که ایمپلنت دندان چقدر طول می کشد؟

با مطالعه این مقاله متوجه شدیم که زمان خاصی نمی توان برای ایمپلنت دندان تعیین کرد اما زمان حدودی ۱۲ هفته است و با توجه به عواملی که گفتیم مثل نیاز به جراحی و یا تنظیم تراکم استخوان فک و همچنین تعداد دندان های آسیب دیده ای که نیاز به ایمپلنت دارند،این زمان می تواند بیشتر هم شود.

از اینکه این مقاله را مطالعه کردید از شما سپاس گذاریم و امیدواریم کمکی در جهت حفظ سلامتی شما کرده باشیم.برای دریافت مشاوره رایگان با مطب خانم دکتر عطیه تقوایی تماس بگیرید.

آدرس:شهر ری میدان معلم جاده ورامین فیروزآباد بالای بانک تجارت ساختمان پزشکان ولیعصر عج

 

 

برای دریافت مشاوره رایگان با مطب خانم دکتر عطیه تقوایی تماس بگیرید .

آدرس : شریعتی ، بالاتر از سه راه یخچال رو به روی مترو قلهک ، جنب خانه درسا ، پلاک ۱۴۹۵ ، طبقه سوم ، واحد۱۳ شماره تماس : ۰۲۱۲۲۶۴۳۵۶۸

سوالات متداول

لمینت یا لمینیت دندان روکش بسیار نازکی است که روی دندان های اصلی بیمار قرار می گیرد و هدف آن زیبا تر نشان دادن لبخند است

قیمت هر واحد لمینت دندان از 4 میلیون شروع میشود که متناسب با مواد استفاده شده متغییر می باشد

عمر لمینت از حدود ۷ سال طول می کشد و در صورت خوب نگه داشتن تا ۱۵ سال و حتی بیشتر هم می تواند دوام بیاورد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *